Események

Események

BKIK és a PP Konferenciaközpont Cégöröklés – 2020

Partner   2020 10 08  

Cégöröklés – 2020

Dönts magad a vagyonodról!

 

Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99. (illetve élő videóközvetítés)

Időpont: 2020. október 8. csütörtök. 9.30–16.00

 

Könnyen válhat adósággá az örökösök jussa, ha nem lépsz időben!

Mekkora értéke van annak, amit teremtettél? Tudod?

Készülj előre a váratlanra is, amíg még te dönthetsz a vagyonod sorsáról!

 

Miről szólunk?

Add át időben az örökösöknek a megteremtett értékeidet! Helyezd biztonságba úgy a vagyonodat, hogy az történjék vele majd nélküled is, amit te akartál.

A koronavírus neked is megroggyantotta a családi vagyon pilléreit? Megélted, hogy egy pillanat alatt elveszítheted mindened? A családod biztonságának jövőképe bizonytalanná vált? A váratlan, kellemetlen meglepetések nem csak a COVID miatt jöhetnek. Tartós jelenlétükre kell berendezkednünk. Mi lesz, ha váratlanul leesel a lábadról vagy meghalsz? Könnyen válhat vagyonból veszteséggé az örökösök jussa.

A 2020-as év rádöbbentett bennünket, milyen kényes az életünk egyensúlya. Hogyan válhat egyik pillanatról a másikra semmivé életünk munkájának eredménye. Készüljünk fel a vagyonunk, értékeink biztonságba helyezésére, megvédésére. Ebben segítenek gyakorlati tanácsokkal, sok hasznos megoldással a Cégöröklés konferencia előadói.

Kiknek szólunk?

Rengeteg gyakorlattal, a régi, új öröklési problémákra válasszal várjuk a kis- és középvállalati döntéshozókat és az örököseiket, valamint az ebben segítő szakembereket, pénzügyi szakértőket, tanácsadókat. Együtt okosabbak vagyunk!

 

Regisztráció helyszínre vagy videóközvetítésre

Vírusjárvány miatti tiltás esetén a helyszíni konferenciákra jelentkezők is élő videókonferencia-szolgáltatást kapnak! A cateringszolgáltatást a közvetítéshez hozzáférés technikai díja váltja fel. Az adott helyzetben a konferenciák napját Rendező módosíthatja.

 

További felvilágosítás és információ:

Tel.: (1) 239 – 9597                                                                              E-mail: konferencia@ppkonferencia.hu

weboldal: www.ppkonferencia.hu