Események

Események

HVCA-Equity Thursday VC Grill

 2022 07 06   Kőleves Étterem


HVCA - Equity Thursday VC GRILL
" A VC és PE befektetésekről: kinek, mikor, melyik lehet opció?"

2022. július 6.  szerda 18:00-21:00 
KŐLEVES vendéglő ( 1075 Bp. Kazinczy u. 37-41.)

Ha nyár és július, akkor VC Grill, a HVCA (Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület) és az Equity Thursday hagyományos „nyári szünet” előtti meetupja!

Július 6-án, szerdán, 2 év virtuális „izzasztás” után idén végre ismét élőben ültetünk össze néhány bevállalós befektetőt, akik azt vállalták, hogy minden kérdésre tabuk nélkül válaszolnak majd.

A tematikát Ti alakítjátok; legyen az kérdés, amelyre választ vártok, tapasztalat (bármilyen), amit megosztanátok, dilemma, amelyre konkrét iránymutatást kértek, vagy akár kendőzetlen kritika, amit már nem bírtok magatokban tartani… Bármi jöhet, ami a tőkebevonáshoz, a kockázati tőke és private equity befektetésekhez, vagy a hazai ökoszisztéma helyzetéhez, működéséhez, versenyképességéhez kapcsolódik.

A meghívott befektetőket úgy válogattuk Nektek, hogy mindenki megkapja a választ a kérdésére, legyen akár startup, akár már tapasztalt cégvezető, hiszen a befektetői pool-ban a korai fázistól az érettebbig mindenféle fókuszú befektetőt megtaláltok, beleértve a private equity-t is.
Remek alkalom nyílik arra is, hogy a személyes találkozás és a kötetlen keretek előnyeit kihasználva egy kicsit ismerkedjetek, beszélgessetek egymással, egymásról, a projektről, a lehetőségekről.

A beszélgetés résztvevői:

  • Sohajda Júlia – Vespucci Partners
  • Papp Dániel – Solus Capital
  • Zsembery Levente - X-Ventures, a HVCA korábbi elnöke
  • Lendvai-Lintner Béla – Arx Equity Partners

Moderálja: Horgos Lénárd – partner, Absolvo és Török József – befektetési igazgató, Kék Bolygó Kockázati Tőkealap

A részvétel ingyenes, de regisztráció köteles!
Regisztráció 18órától, kezdés 18:30-tól

REGISZTRÁCIÓ ITT!