Események

Események

NEXTGEN exkluzív workshopsorozat: vállalatfejlesztés, a cégérték és a cégérték alapú vállalatirányítás

HVCA   2020 04 28  

                                                                                                                                     

                                                                                                                        Meghívó HVCA Tagok részére

 

Vegyél részt a HVCA – NEXTGEN következő exkluzív workshop sorozatán, amelynek fókuszában a vállalatfejlesztés, a cégérték és a cégérték alapú vállalatirányítás témakörei lesznek!

Első alkalom időpontja: 2020. április 28. kedd 17:30-20:00

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Jelentkezés: annamaria.laszlo@hvca.hu email címen.

A rendezvénysorozatot – immár nem rendhagyó módon – teljesen online környezetben szervezzük három egymás követő héten. Minden esemény más-más szemszögből kapcsolódik a fókusztémákhoz.

Első alkalommal az EDUardo üzleti szimulációs platform keretein belül egy interaktív küldetés részese lehetsz. Ennek során egy meditech start-up vállalkozást irányíthatsz – szembesülve a cégfejlesztés és piacralépés kihívásaival. A gyakorlat során külön fókuszt kap a vevői szegmensek meghatározása, árazás, online marketing és a vállalkozás cash menedzsmentje. A gyakorlat végén összevetjük a résztvevők eredményeit és megvitatjuk a megtapasztalt kihívásokat.

Második alkalommal szintén az interaktív üzleti szimulációs környezetben egy élelmiszeripari scale-up cég menedzselésért felelünk. Megismerkedünk a vállalat előtt álló kihívásokkal, illetve a befektetők által vizsgált pénzügyi mutatókkal. A gyakorlat során külön fókuszt kap majd a vállalkozás cégértéke. A szimulációs gyakorlat a workshopot követően önállóan folytatható.

Harmadik alkalommal közösen áttekintjük az előző gyakorlatok eredményeit és tapasztalatait, majd egy online panelben meghívott szakértők beszélnek a cégérték meghatározásával kapcsolatos tapasztalatukról (mind befektetői, mind pedig vállalati oldalról). A panelben Török József, Bodor András és egy meglepetés résztvevő lesz. Számítunk az aktív közreműködésetekre és várjuk a kérdéseiteket!

A rendezvénysorozat támogatója az EDUardo Business Simulation Zrt. A gyakorlatok levezetője a cég vezetője, Szlávik Péter lesz.

Első alkalom időpontja: 2020. április 28. kedd 17:30-20:00

Második alkalom időpontja: 2020. május 5. kedd 17:30-19:30

Harmadik alkalom időpontja: 2020. május 12. kedd 17:30-19:30

A panelek egymásra épülő ismereteket tartalmaznak. A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, legfeljebb 50 fős váró listával. A rendezvény a zoom.us rendszerén keresztül lesz elérhető a visszaigazoló levélben szereplő azonosító adatokkal.

Jelentkezés: annamaria.laszlo@hvca.hu email címen.

Információk az EDUardo üzleti szimulációról:

Bemutatkozó videó: https://www.youtube.com/watch?v=g6RRmjK95yE
LinkedIn page: https://www.linkedin.com/company/edu-simulation-com/
YouTube page: https://edu-simulation.com/youtube

Várjuk jelentkezéseteket!

HVCA Oktatási Bizottság