Események

Események

Pénzsztár Verseny 2018

Partner   2018 10 08   Budapest

Pénzsztár

Hatodik alkalommal kerül sor a PénzSztár Hazai és Határon Túli Magyar Középiskolák Pénzügyi, Gazdasági és Vállalkozási Versenyére. A nagyszabású műveltségi versenyen évente több mint 1000 négyfős csapat, 4-5 ezer középiskolás diák vesz részt. A verseny fő célja, hogy felhívja a fiatalok figyelmét a pénzügyi műveltség fontosságára, játékos formában mérje tudásukat és tovább bővítse ismereteiket.

A nevezés feltételei: A versenyre 4 fős csapatok jelentkezhetnek hazai és határon túli magyar középiskolákból. A nevezés feltétele, hogy a csapat tagjai ugyanabba a középiskolába járjanak, 14-22 év közötti diákok legyenek, akik a 2018/2019-es tanévben aktív középiskolai tanulói jogviszonnyal rendelkeznek, és még nem szereztek érettségi bizonyítványt. Ugyanabból a középiskolából több csapat is nevezhet. Az a három középiskola, ahol a legtöbb csapat teljesíti a verseny két online fordulóját – az elért eredménytől függetlenül -, különdíjban részesül. Jelentkezni lehet a verseny honlapján elérhető regisztráció kitöltésével. www.penzsztar.hu

Jelenkezési határidő: 2018. október 8.

Díjak, nyeremények: a verseny minden résztvevője értékes, a gyakorlatban is hasznosítható tudással gazdagodik. Ha valaki csak a két online fordulót végigjátssza és leellenőrzi a megoldásokat, már megismerheti azoknak a legfontosabb pénzügyi, gazdasági, és vállalkozási alapfogalmak jelentését , amelyekkel az ember nap mint nap találkozik. A helyszíni fordulókban jól teljesítő csapatokra – a hasznos tudás mellett- több millió forint összértékű díjazás is várható. A nyeremények között értékes tárgyjutalmak és szakmai továbbképzések is szerepelnek. A győztes csapat tagjai fejenként 100 000 forintot és egy okostelefont nyernek.

További információ

PénzSztár Versenyközpont

1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 24.

Telefon: +36 1 354 1608

E-mail: info@penzsztar.hu

www.penzsztar.hu
www.facebook.com/penzsztarverseny

www.instagram.com/penzsztarverseny