Események

Események

UniBME és UniGyőr Startup Programok

Partner   2020 10 25  

Elindult a jelentkezés az UniBME és UniGyőr Startup Programokra, amelyekkeretében ötlet és prototípus fázisban lévő innovatív projekteket keresünk az ország bármely pontjáról.Befektetői partnerünk a Hiventures, egyetemi szakmai partnereink pedig a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, illetve a győri Széchenyi István Egyetem.

A programok díjmentesek, melyek keretében a legígéretesebb startupoknak 6 hetes vállalkozás fejlesztési képzést nyújtunk, majd ezt követően lehetőséget kínálunk bekapcsolódni az EIT Urban Mobility nemzetközi akcelerációs programjába vagy indulni az akár 20 millió forintos hazai befektetésért.

Főtámogatónk idén az EIT UrbanMobility, akik Magyarországon is keresik azokat az ötleteket és startupokat, akik a jövő településeit formálják, és élhetőbbé teszik a városi tereket. Első sorban a modern városi közlekedés legnagyobb kihívásaira választ adó csapatokat keresünk, többek közt a növekvő forgalom kezelésére, a tömegközlekedés javítására, és a károsanyag-kibocsátás csökkentésére, illetve olyan technológiai területeken várunk izgalmas újításokat, mint például aMobility-as-a-Service, a jármű-megosztás, a gépjármű-automatizálás, az e-mobilitás, a jármű-kommunikáció, vagy bármilyen más okosváros vagy városi mobilitási megoldás.

Az urban mobility fókuszmellett,természetesen iparágtól függetlenül is pályázhatnakaz innovatív és skálázható startup ötlettel rendelkező csapatok.

Részletesebb információ a pályázásról a programok hivatalos weboldalán található:

https://www.startupcampus.hu/uni-bme

http://www.quantumleap.hu/uni-gyor

Az érdeklődők jelentkezését október 25-ig várjuk!

Startup Campus