Események

Események

Wolf Theiss szeminárium- Megoldások és védekezési mechanizmusok a követeléskezelési eljárások során

Partner   2023 02 28  

MEGHÍVÓ

A Wolf Theiss Ügyvédi Iroda örömmel meghívja Önt következő peres eljárási és jogvitarendezési szemináriumára, melynek témája:

Megoldások és védekezési mechanizmusok a követeléskezelési eljárások során

A napjainkban kialakult krízishelyzetben szinte minden gazdasági szereplőt érintő problémaként jelentkezik a követelések behajtásával kapcsolatos nehézségek kezelése, illetve adott esetben a megalapozatlan követelések érvényesítésével szembeni védekezés. Kollégáink soron következő üzleti szemináriumunk keretében tekintik át a Magyarországon igénybe vehető követeléskezelési lehetőségeket, illetve hívják fel a figyelmet bizonyos speciális védekezési mechanizmusokra.

Amennyiben konkrét kérdése van a témával kapcsolatban, örömmel vennénk, ha azt előzetesen elküldené részünkre az eszter.liszak@wolftheiss.com címre

IDŐPONT, HELYSZÍN

Időpont: 2023. február 28. (kedd)  9:30-11:30  Regisztráció: 09:00

Helyszín: a Wolf Theiss budapesti irodája (1085 Budapest, Kálvin tér 12-13., Kálvin Square irodaház, 4. emelet) vagy online részvétel

ELŐADÓK

Faludi Zoltán, Partner, Wolf Theiss

Csajági Tímea, Associate, Wolf Theiss

Madarász Béla, Associate, Wolf Theiss


TECHNIKAI INFORMÁCIÓK, REGISZTRÁCIÓ

A szemináriumon való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. 

Személyes részvétel: Azok, akik személyesen szeretnének részt venni a rendezvényen, az eszter.liszak@wolftheiss.com e-mail címre küldött üzenetükkel regisztrálhatnak. Felhívjuk továbbá szíves figyelmüket, hogy a személyes résztvevők száma korlátozott, maximum 20 főt tudunk fogadni irodánkban. Kérjük, vegyék figyelembe a jelentkezéskor, hogy amennyiben a személyes részvételt választók száma eléri a megadott limitet, akkor a később jelentkezők már csak az online formában való csatlakozást választhatják. 

Online részvétel: Online részvétel esetén egy nappal az esemény előtt küldjük el a belépéshez szükséges adatokat. Kérjük, hogy levelezőrendszerük valamennyi mappáját figyeljék, mert elképzelhető, hogy a küldött levelünk a SPAM mappába kerül.

Online részvételi szándékukat kérjük itt jelezze: RSVP