Események

Események

Wolf Theiss Ügyvédi Iroda Munkajogi Szemináriuma

Partner   2022 12 06  

MEGHÍVÓ

A Wolf Theiss Ügyvédi Iroda örömmel meghívja Önt következő munkajogi szemináriumára, melynek témája:

Az Mt. új szabályai – változások a munkajogban 2023. január 1-jétől

2022. november 2-án benyújtották az „Egyes foglalkoztatási tárgyú törvények módosításáról" szóló T/1845. számú törvényjavaslatot, melynek elfogadása esetén 2023. január 1. napjával, a munka és magánélet összehangolását biztosító és 2022 augusztusa óta hatályos EU-irányelvekben foglaltakon felül is több új szabállyal bővül, jelentősen változik a munka törvénykönyve. 

Soron következő, hibrid formában megtartott üzleti reggelinken munkajogi és adatvédelmi csapatunk gyakorlatias oldalról fogja bemutatni, hogyan érintheti majd mindannyiunk életét az új szabályozás.  Célunk, hogy a résztvevők átfogó képet kapjanak a tervezett változásokról, valamint, hogy közösen vitassuk meg a felmerülő kérdéseket.

Amennyiben konkrét kérdése van a témával kapcsolatban, örömmel vennénk, ha azt előzetesen elküldené részünkre az eszter.liszak@wolftheiss.com címre. 

HELYSZÍN ÉS IDŐPONT

Időpont: 2022. december 6. (kedd) 9:30-11:30

Helyszín: a Wolf Theiss budapesti irodája (1085 Budapest, Kálvin tér 12-13., Kálvin Square irodaház, 4. emelet) vagy online részvétel

Az esemény tervezett napirendje: Regisztráció: 9:00-tól (csak a személyes részvétel esetén)

Előadás kezdete: 9:30

Kérdések és válaszok: 11:30-tól

Előadók: 

Buzási Barnabás, Counsel, Wolf Theiss

Molnár Marietta, Senior Associate, Wolf Theiss

Bogdány Nóra, Associate, Wolf Theiss

Szkok Helga, Associate, Wolf Theiss


TECHNIKAI INFORMÁCIÓK, REGISZTRÁCIÓ

A szemináriumon való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. 

Személyes részvétel:
Azok, akik személyesen szeretnének részt venni a rendezvényen, az eszter.liszak@wolftheiss.com e-mail címre küldött üzenetükkel regisztrálhatnak. Felhívjuk továbbá szíves figyelmüket, hogy a személyes résztvevők száma korlátozott, maximum 20 főt tudunk fogadni irodánkban. Kérjük, vegyék figyelembe a jelentkezéskor, hogy amennyiben a személyes részvételt választók száma eléri a megadott limitet, akkor a később jelentkezők már csak az online formában való csatlakozást választhatják. 

Online részvétel:
Online részvétel esetén egy nappal az esemény előtt küldjük el a belépéshez szükséges adatokat. Kérjük, hogy levelezőrendszerük valamennyi mappáját figyeljék, mert elképzelhető, hogy a küldött levelünk a SPAM mappába kerül.
Online részvételi szándékukat kérjük, az alábbi gombra kattintva szíveskedjenek jelezni:

RSVP