Felügyelő bizottság

Rólunk

Dr. Berecz József

Dr. Berecz József

Az első diplomámat a Miskolci Nehézipari Műszaki Egyetem Kohómérnöki karán szereztem majd a 1990-es évek elején fordultam a pénzügyek, illetve a vállalkozások felé és Nemzetközi kisvállalkozási szakértői oklevelet szereztem a Budapesti Gazdasági Főiskolának a Paris Nanterr Egyetemmel közös képzésében. 1991-től kezdődően különböző tanácsadó cégeknél – Riverside Zrt., PWC, Bankár Holding Zrt. - vállalati pénzügyi tanácsadással foglalkoztam, illetve 1998-tól dolgozom különböző kockázati tőkelapkezelőknél (HITF, DBH Investment Zrt.). Jelenleg a Széchenyi Tőkelapkezelő Zrt. senior vagyonkezelési menedzsereként dolgozom. 2005-óta tanítok az Óbudai Egyetem Szervezési és Vezetési Intézetének főiskolai docenseként.

Tóth Zoltán

Tóth Zoltán

Zoltán a Euroventures igazgatója. 20 éves nemzetközi szakmai tapasztalattal rendelkezik a kockázati tőke és a stratégiai tanácsadás területén. A Boston Consulting Group tanácsadója volt Chicagoban és Budapesten, majd az Advent International-nél és a 3i-nál dolgozott Közép-Európában és Londonban. Diplomáit a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen és a Harvard Business School-on szerezte.

Csűrös Balázs

Csűrös Balázs

Balázs a Deloitte tanácsadási területének partnere. Az elmúlt közel 20 évben vállalatfelvásárlási és tőketranzakciós ügyleteken és átvilágításokon dolgozott, valamint értékelési, restrukturálási és csalásfelderítési projekteket is vezetett. A Deloitte közép-európai pénzügyi tanácsadói csapatának tagja, Magyarországon kívül dolgozott többek között Szlovéniában, Horvátországban és Szerbiában is. MSc diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte. Rendelkezik a “The Institute of Chartered Accountants in England and Wales” Corporate Finance (CF) bizonyítványával, valamint az “Association of Certified Fraud Examiners” CFE oklevelével.