Sajtóközlemények

Sajtóközlemények

2019 04 05

A Dentons budapesti irodája már negyedik egymást követő évben nyerte el az IFLR „Az Év Ügyvédi Irodája Magyarországon” díját

Budapest, 2019. április 5. – Immár negyedik éve a Dentons-t hirdették ki a „National Law Firm of the Year” („Az Év Ügyvédi Irodája Magyarországon”) díj nyertesének az IFLR European Awards díjátadó ünnepségen, amelyet tegnap este tartottak meg a londoni Grosvenor House-ban. Az International Financial Law Review (IFLR) szakfolyóirat Európa leginnovatívabb ügyvédi irodáit és tranzakciós ügyleteit jutalmazza évente az általa odaítélt rangos díjakkal.  

A díjjal az IFLR elismerte azokat a kiemelkedő eredményeket, amelyeket a Dentons az elmúlt 12 hónap során jelentős projektek és tranzakciók kapcsán ért el Magyarországon, valamint a közép-kelet- és délkelet-európai régióban.

A Dentons budapesti irodájában több mint 50 ügyvéd dolgozik többek között a következő főbb területeken: bank- és pénzügyi jog, vállalategyesülések és felvásárlások (M&A), valamint ingatlanügyek. Szakértelmüket és innovatív megközelítésüket számos fontos megbízás és egyéb ügylet igazolja Magyarországon és a térségben, többek között a Mammut Bevásárlóközpont és a TMX Mobile Solution többségi részesedésének megvásárlása, továbbá egy nemzetközi magántőke társaság nagy horderejű csődeljárása.

„Az, hogy immár negyedik éve elnyertük ‘Az Év Ügyvédi Irodája Magyarországon’ díjat, meggyőzően igazolja budapesti csapatunk szakértelmét, találékonyságát, munkájának magas színvonalát és látásmódját, továbbá azt, milyen hatékonyan képesek ügyvédeink megvalósítani a nagyszabású tranzakciókat, országos szinten és a teljes közép-kelet- és délkelet-európai térségben. Azáltal, hogy innovatív, magas minőségű szolgáltatásokat és kimagasló szakmai színvonalat nyújtunk ügyfeleinknek, tovább erősítjük Magyarország piacvezető ügyvédi irodájaként szerzett hírnevünket” – nyilatkozta Réczicza István, a Dentons magyarországi ügyvezető partnere.