Események

Események

HVCA Investment conference

HVCA   2021 09 23  

HVCA-Portfolio Investment conference 2021. szeptember 23.

Az idei évben immáron 22. alkalommal kerül megrendezésre a HVCA éves befektetési konferenciája, amely a közép-és kelet európai kockázati tőke, magántőke befektetési szektorok legjelentősebb szereplői, befektetői, cégvezetői és üzleti döntéshozói számára teremt fórumot a tapasztalatok megosztására, megvitatására és az üzleti kapcsolatok építésére.  

Ez az év jelentős állomás a HVCA életében. Az egyesület idén ünnepli 30. jubileumi évfordulóját, mely alkalomból a hazai kockázati- és magántőke iparág elmúlt három évtizedének főbb történéseire, eseményeire, legfontosabb mérföldköveire és kiemelkedő eredményeire is visszatekintünk majd.  

A konferencia során Pierre du Preez, a dél afrikai Sutton Place Ltd. elnökhelyettese mutatja majd be a globális VC/PE trendeket, megnézzük, hogy a hazai és a CEE régióból induló globális sikertörténetek hogyan tették vonzó befektetési célponttá a régiót Nyugat-Európa prominens befektetői számára is, felgyorsítva ezáltal a régiós ökoszisztéma globalizációját, továbbá  megvizsgáljuk a nemzetközi iparági és befektetési trendeket a VC/PE befektetők egyik kiemelt fókuszterületén, a biotechnológiai szektorban is. Fontos szerepet kapnak az olyan sikeres régiós exitek sikertörténeteinek és tanulságainak bemutatása is, mint például az EPAM útja a CEE régióból a new-yorki tőzsdéig, a Nasdaq-ig. A konferencia során érinteni fogjuk azt is, hogy mi az állami szerepvállalás várható jövője a következő 7 évben a VC/PE piacon.

 

További információ és regisztráció letölthető itt