Sajtó

Hírek

2020/09 24

Nem csak terméket lehet eladni, sokat érnek a védett jogok is

2020 09 24

Trend FM

Mi magyarok az innovációban jók vagyunk, viszont a piaci értékesítésben gyengébbek – mondta a Trend FM Nap Vendége című műsorában a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának elnöke. Pomázi Gyula szerint a magyarok mindig tele vannak jó ötletekkel és fejlesztésekkel, viszont azt nem tanultuk meg, hogy ezekből az ötletekből miként lehet üzletet kovácsolni. Hogyan lehet eljutni az ötlettől az üzleti hasznosításig?

Teljes cikk   

2020/09 18

Augusztusban nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon

2020 09 18

Kamara Online

Augusztusban a tőkeáramlás, a hozamok és az árfolyammozgások eredőjeként 132 milliárd forinttal, 2,1 azázalékkal nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon, a hónap végén a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetségének (BAMOSZ) tagjai 6331 milliárd forintot kezeltek befektetési alapokban.

Teljes cikk   

2020/09 15

Nyolcvanmillió forintból indulhat el négy innovatív magyar startup

2020 09 15

Kamara Online

Nyolcvanmillió forint értékű befektetési ajánlattal lezárult a koronavírus-járvány gazdasági hatásaira válaszul indított Reload Hungary Inkubációs Program, így négy magyar startup elindulását segíti az MFB-csoporthoz tartozó Hiventures és a Startup Campus Inkubátor - közölte a Startup Campus Inkubátor

Teljes cikk   

2020/09 14

Milliárdos befektetést kapott a magyar 3D nyomtatógyártó

2020 09 14

Prim.hu

A koronavírus elleni küzdelem több iparágban is tovább erősítette a 3D technológia jelentőségét és lehetőségeit. A 3D nyomtatás a jövőben a költséghatékonyság növelését és a folyamatok egyszerűsítését hozhatja a gyártási folyamatokban, ezzel is segítve a járvány elleni védekezést. Ezt a piaci lehetőséget ismerték fel a 2014-ben létrehozott, 100%-ban magyar tulajdonú CraftUnique Kft. új befektetői is, akiknek érkezése fontos mérföldkő a vállalat életében. A Solus Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. és a MIELL Quality Kft. 1 milliárd forinttal és szakmai tudással is támogatja a jövőben a CraftUnique Kft-t.

Teljes cikk   

Összes Hírek