Sajtó

Hírek

2022/09 19

Búcsút int a forintnak, és euró-alapú működésre áll át az OXO Technologies

2022 09 19

Portfolio.hu

A napokban adták ki a társaság féléves jelentését, amelyből kiderül, hogy nyereséggel zárták az év első felét, amely a vállalatcsoport igazgatósági elnöke, Oszkó Péter szerint a hároméves működés tekintetében szép eredmény, mert az ilyen befektetési profilú holdingok a működés első néhány évében alapvetően inkább csak befektetési költségeket számolnak el. 

Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.

Teljes cikk   

2022/09 12

KPMG: 5-ből 4 vezető áremelésre készül, de más eszközzel is küzdenek a jövedelmezőség fenntartásáért

2022 09 12

Üzletem.hu

Az infláció mértékét elérő, vagy azt meghaladó áremelésre készül a közeljövőben a cégek több mint négyötöde – ha ugyan még nem lépte meg ezt. Az inflációs nyomás a vezetőket az üzleti modell átvizsgálására készteti. A vállalatok mintegy 60 százaléka igyekszik új, olcsóbb termékeket fejleszteni, csaknem fele pedig leépítésekre készül. A KPMG Inflation Survey kutatásában arra kereste a választ, hogyan próbálják a cégek minimalizálni az infláció hatását eredményükre, mit tesznek, hogy növeljék a bevételeket, illetve hogyan készülnek fel a vá ratlan kihívásokra.
 

Teljes cikk   

2022/09 08

Bolgár adatelemző cégbe szállt be az OTP alapkezelője

2022 09 08

ProfitLine

A felhalmozott nagy mennyiségű adatvagyon értelmezését és feldolgozását segítő gráfadatbázisok területén piacvezető Ontotextben szerzett részesedést az OTP Csoporthoz tartozó PortfoLion, jelentette be a magyar befektető. A befektetést a Portfolion a tranzakciót vezető Integral Venture Partners-szel és a Carpathian Partners-szel közösen valósította meg.

Teljes cikk   

2022/09 07

Vadonatúj tranzakció a magyar egészségügyben: az OTP Bank megvásárolta a Foglaljorvost.hu-t

2022 09 07

Portfolio.hu

Tizenegy év után új fejezet kezdődik a foglaljorvost.hu - pácienseket és orvosokat összekötő - egészségügyi portál életében - derült ki a hatodik Private Health Forumon. Straub Fanni, a társaság alapítója ugyanis előadásában bejelentette, hogy az OTP Csoport tulajdonosként megjelent a cég életében.
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.

Teljes cikk   

Összes Hírek