Sajtó

Hírek

2021/04 07

KKR launches Netherlands fibre infrastructure project with DTCP, T-Mobile Netherlands signs on as anchor tenant

2021 04 07

AltAssets

Private equity giant KKR has teamed with investment manager DTCP to roll out a fiber infrastructure project in the Netherlands.

Teljes cikk   

2021/04 06

A befektetők már nemcsak a profitot, hanem a fenntartható működést is értékelik

2021 04 06

Adózóna

Egyre többen invesztálnának olyan pénzügyi lehetőségekbe, amelyek egy fenntarthatóbb gazdasági és társadalmi környezet kialakításához is hozzájárulnak – derül ki az EY tanulmányából. A kereslet dinamikus növekedése miatt a megkérdezettek majdnem fele a következő 2–3 évben ezen a területen kívánja növeli magán- és kockázatitőke-befektetéseit.

Teljes cikk   

2021/04 06

Egyetemi startupoknak ad 20 milliós befektetést a Startup Campus University

2021 04 06

Kamara Online

Kilencedik alkalommal indul el a Startup Campus és az MFB csoporthoz tartozó Hiventures közös, egyetemi innovációkat felkaroló inkubációs programja, amelyre bármilyen ötlettel lehet jelentkezni, emellett a 2021-es tavaszi-nyári program kihívásait az Adria Port határozta meg logisztika, kikötői technológia és tengeri közlekedés témakörében, amely kiemelt figyelmet kap az idén.

Teljes cikk   

2021/04 02

A koronavírus-járvány ellenére is rendkívül kiegyensúlyozott maradt az üzletkötési kedv a közép-kelet-európai régióban

2021 04 02

ProfitLine

A Mazars és a Mergermarket közös idei jelentése alapján csak átmeneti zavart okozott a közép-kelet-európai (CEE) országok összeolvadási és felvásárlási (M&A) piacán a koronavírus-járvány, miután az üzletkötési kedv az év második felében ismét fellendült. A „CEE Látkép: Külföldi befektetések” című jelentés 2020/2021-es kiadása átfogó képet ad az elmúlt évben megvalósult regionális vállalati összeolvadásokról és felvásárlásokról, valamint betekintést nyújt a következő hónapok kihívásaiba és lehetőségeibe. A tanulmány szerint a magyar kereskedési piac megtartott

Teljes cikk   

Összes Hírek