Események

Események

IVSZ SMART Conference 2023

Partner   2023 04 26  

SMART 2023 – Changing Reality

Az IVSZ SMART konferenciája idén azokra a kihívásokra reagál, amelyek miatt a megszokott mintákat, berögződéseket el kell engedni, új nézőpontokat kell keresni. A rendezvény célja, hogy a résztvevők közösen átgondolják azt, amit a világról, a technológiáról, az üzletről tudnak, illetve nekiveselkedjenek azon kérdések megválaszolásának, amelyekről már lemondtak.

A fenti vállalkozást egy nemzetközi szinten jegyzett, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező keynote előadó fogja segíteni. Nancy Rademaker üzleti és motivációs előadóként számos vállalati rendezvénynek, konferenciának adott már lendületet a digitális átalakulás, az extrém ügyfélközpontúság, a diszrupció, az AI, az üzleti modellváltás és a vezetés témakörében tartott merész, de humorral átszőtt előadásaival.

Vegyél részt te is április 26-án az ország egyik legnagyobb jelentőségű B2B üzleti eseményén, amely az előadások, panelbeszélgetések mellett a személyes találkozásokról, üzleti lehetőségekről és a piac megismeréséről is szól.

Részletek és regisztráció: https://bit.ly/3ZAT5QG