Események

Események

Tárgyalástechnikai Tréning I. (csak HVCA tagoknak)

HVCA   2023 11 30  

A HVCA Oktatási Bizottsága a Negolab-al együttműködve 2 alkalmas tárgyalástechnikai tréninget szervez, amelynek első időpontja 2023. november 30-a. A tréningeket Tollas Attila tartja, aki bizonyára sokak számára ismerős, mivel több alkalommal tartott már tréninget az egyesület tagságának.

Attila rövid bemutatkozása:
"Tollas Attila vagyok és a szenvedélyem a tárgyalóasztal körülötti kommunikáció. Közel másfél évtizede dedikáltan a tárgyalásokkal foglalkozom. Közép- és felsővezetőket képzek arra, hogyan tudnak hatékonyabban lenni a tárgyalóasztalnál. Nagy volumenű tárgyalásokra készítek fel csapatokat és veszek részt ezeken mint tanácsadó és tárgyaló. Mindemellett folyamatosan fejlesztem magam."
 
Mit fog adni a tréning?
A világunk alapvetően megváltozott. Egyre több technikai eszközt használunk és az elmúlt évek kényszerei legalizálták, sőt validálták a használatukat. Természetes kérdés lett, hogy „ akkor Teamsen jó?”
Pedig már kutatásokkal bizonyították, hogy az agyunk más kémiai folyamatokkal reagál a képernyő előtti tárgyalásokra szemben a személyes találkozásokra.
De ezen túlmenően mit csinálunk másként, mihez szoktunk hozzá és az egyik legnagyobb kérdés, vajon jól csináljuk-e? Illetve tudjuk-e hogyan csináljuk jobban? Ehhez fogja Attila megmutatni, hogy működik az on-line tárgyalás. Mik az előnyei, mik a buktatóti és hogyan tudjuk kiszedni belőle mindazt ami a hasznunkra válik. Azaz, ha tisztában vagyunk a folyamattal, akkor tudatosan irányíthatjuk a tárgyalásokat és ezzel együtt az elvárásokat.
2,5 óra nem sok, de egy pillanatfelvételre elég. Ígérjük, hogy olyan kérdésekkel fogtok távozni, amiket átgondolva javíthattok majd a tárgyalási teljesítményeteken – on-line.
 

Helyszín: Szecskay Ügyvédi Iroda tárgyalóterem
1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 16-17. 3 emelet

Időpont: 2023. november 30. 17:00-19:30
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! (CSAK HVCA TAGOKNAK)
A második alkalomról, amely december 7-én lesz, külön meghívó és regisztrációs link kerül kiküldésre.
 

REGISZTRÁCIÓ ITT


Üdvözlettel:

A szervezők