Események

Események

Van energiád változtatni a világon?

 2019 03 11  

Ismét várjuk a magyar startupokat Közép-Európa legnagyobb energetikai versenyén, a fődíj 50 000 EUR és ugródeszka a nemzetközi piacralépéshez!

Jelentkezés: 2019. március 11-ig

Idén ötödszörre indult útjára, az InnoEnergy szervezésében 24 ország részvételével Közép-Európa legnagyobb energetikai versenye, a PowerUp!, amelyre a cleantech-ágazatában tevékenykedő startup vállalkozások jelentkezését várjuk. Ha vannak társaid, akikkel #energetika, #mobilitás, #levegőtisztaság, #smartcity, #fűtéskorszerűsítés #greentech terén fejlesztel és részese kívánsz lenni a régiónk egyik legrangosabb startup versenyének, itt a helyed!


Mutasd meg nálunk a nagyvilágnak, hogy min múlik a jövőnk!

A PowerUp! 2019 versenyre való jelentkezéshez legyen egy bármi módon az energetikai szektorhoz köthető projekted (proof of concept prototípus), amin dolgozol. Idén várjuk mindazon projekteket is, melyek levegőtisztaság, energiahatékonyság, energiatárolás, mobilitás, fűtés, körforgásos gazdaság terén fejlesztenek okos technológiákat. további részletek a weboldalunkon: http://www.powerup.innoenergy.com.

Azon vállalkozások, melyek a következő fordulóba jutnak, részt vesznek egy bootcamp-en, mely során a fejleszthetik üzleti modelljeiket és előadói képességeiket. Ők az országos döntőben mérik össze tudásukat először az iparág és befektetők képviselőiből álló nagyközönség előtt. A hazai győztes meghívást kap a verseny nemzetközi nagydöntőjébe, Lengyelországba, ahol a pénzdíjakon túl bekerülhet az InnoEnergy akár 150.000 EUR befektetéssel együtt járó Highway® akcelerátor programjába.

A versenyben való részvételhez szükség van egy termékprototípusra, egy csapatra és a kitöltött jelentkezési lap egy példányának benyújtására. A határidő mácius 11. A pályázati űrlap megtalálható a verseny weboldalán: http://www.powerup.innoenergy.com.

Hogy mi történt tavaly a nagydöntőben? Íme az összefoglaló: 
https://www.youtube.com/watch?v=WzMXN6sv-RE&t=1s