Sajtóközlemények

Sajtóközlemények

2020 02 03

A Dentons nyerte el az EuropaProperty CRE Awards „Az Év Ügyvédi Irodája Magyarországon” díját

Budapest, 2020. február 3. – A Dentons budapesti irodája nyerte el „Az Év Ügyvédi Irodája Magyarországon” díját a január 30-án harmadik alkalommal, Budapesten megrendezésre került EuropaProperty CRE Awards díjátadó ünnepségen. A díj elismeri az iroda által Magyarország és a teljes közép- és kelet-európai régió kereskedelmi ingatlanpiacán elért kiemelkedő eredményeket. Ingatlanjogi csoportunk a kereskedelmi ingatlanok piacán betöltött szerepének köszönhetően részesült elismerésben – amellett, hogy a Dentons kiváló ügyvédi iroda, az általános ingatlanjog területén az elmúlt évben nyújtott szolgáltatásoknak köszönhetően rangsorolták az első helyen.

 

A Kővári Judit partner által vezetett budapesti ingatlanjogi csoport a legelismertebbek közé tartozik Magyarországon és Közép-Kelet-Európában. Szakértelmükről és innovatív megközelítésükről számos jelentős magyarországi és régiós ügylet során tettek tanúbizonyságot, így többek között az Accor Orbis-ban meglévő többségi részesedésének értékesítése, a Sofitel Chain Bridge Hotel Starwood általi értékesítése, valamint a Mill Park irodaprojekt Skanska általi értékesítése kapcsán.

 

„Különösen nagy megtiszteltetés számunkra, hogy elnyertük ezt a díjat, hiszen ez az elismerés közvetlenül a piactól érkezik” – nyilatkozta Kővári Judit. „A szakmai zsűri, amely a többi ügyvédi iroda elé sorolt minket, jelentős magyarországi és nemzetközi vállalatok vezetőiből, jogtanácsosaiból és képviselőiből állt.”

 

Szőnyi Marcell, a Dentons budapesti ingatlanjogi csoportjának partnere hozzátette: „Nagyon örülünk, mivel ez a díj is igazolja azt a kiemelkedő szolgáltatást, amelyet budapesti csapatunk az elmúlt év során ügyfeleinknek nyújtott.”

 

VÉGE

A Dentonsról

A Dentons a világ legnagyobb ügyvédi irodájaként biztosít magas minőségű és kiemelkedő értéket képviselő szolgáltatásokat ügyfelei számára világszerte. A Dentons a nemzetközi ügyvédi irodákat rangsoroló Acritas Global Elite Brand Index ranglistáján a vezető irodák között szerepel, elnyerte a BTI Client Service 30 díjat, továbbá elismert üzleti és jogi kiadványok méltatják az ügyfelek kiszolgálásával kapcsolatos innovatív megoldásait, így többek között a Dentons kizárólagos tulajdonában lévő, innovációs, tanácsadói és technológiai szolgáltatásokat nyújtó egységeket magában foglaló Nextlaw Enterprise leányvállalat létrehozását. A Dentons többközpontú megközelítése, a sokszínűség és az elfogadás melletti elkötelezettsége, valamint elsőrangú szakemberei révén ügyfelei érdekeinek érvényesítése érdekében kihívások elé állítja a kialakult „status quo”-t az életünk és munkánk színterét képező közösségekben. További információért kérjük, látogasson el a www.dentons.com  weboldalra.