2017 05 09

A Dentons új munkatársak felvételével és előléptetésekkel erősít az M&A, a magántőke és az ingatlanjog területén

1. május 9. – A Dentons több jogi szakember felvételével és előléptetésével – többek között két új partner kinevezésével – tovább erősítette csapatát Magyarországon, valamint a közép-kelet-európai és délkelet-európai régióban. Az előléptetésekkel és az új szakemberek csatlakozásával a Dentons tovább erősíti szolgáltatásainak magas színvonalát az M&A (vállalategyesülés és felvásárlás), a magántőke-ügyletek, az ingatlanjog, a versenyjog, a peres eljárások, valamint a vitarendezés területén Magyarországon.
Csenterics Annamária partnerként csatlakozik a Dentonshoz, és az M&A és a magántőke-ügyletek területén fog dolgozni. A hazai és határokon átívelő M&A és magántőke-ügyletekben több mint 20 év tapasztalattal rendelkező szakember az ügyvédi kamara tagja Budapesten és New Yorkban, valamint rangsorolva van a rangos Chambers and Partners által közzétett jogi szakemberek listáján az M&A- és magántőke-ügyletek kategóriájában. Senior Associate pozícióban csatlakozott a Dentons M&A- és magántőke-praxisához az angol és ausztrál jogi képesítéssel is rendelkező Sean Huber. Korábban a Freshfields and Jones Day csapatát erősítette, és több mint tíz év tapasztalattal rendelkezik a határokon átívelő M&A, valamint magántőke-ügyletek lebonyolításában a kelet-közép-európai régióban, valamint a FÁK országaiban. Szintén a Dentons budapesti csapatát erősíti, az angol jogi képesítéssel rendelkező Kamran Pirani, aki nemrég érkezett a White & Case londoni irodájából, és az M&A és a magántőke-ügyletek területén fog Associate pozícióban dolgozni a Dentons budapesti irodájában. Szőnyi Marcellt, a Dentons budapesti irodájának ügyvédjét szintén partneri pozícióba nevezték ki a Dentons ingatlanjogi csoportjábanl. Új szerepkörében – ahogy ezt megelőzően is – főként ingatlanügyekkel, valamint társasági- és M&A ügyletekkel foglalkozik majd. Szőnyi Marcell korábban is számos jelentős ingatlantranzakció lebonyolításában vett részt Magyarországon és a kelet-közép-európai régióban. Gönczöl Tünde counsel kinevezést kapott a versenyjogi csoportban, amelynek egyben társvezetője is. Baja Márk szintén counsel lett a peres és vitarendezési csoportban. „Nagy örömmel üdvözöljük Csenterics Annamáriát, Sean Hubert és Kamran Piranit budapesti csapatunkban, valamint büszkén jelentjük be Szőnyi Marcell jól megérdemelt partneri kinevezését. Örülök, hogy a tehetséges Gönczöl Tünde és Baja Márk munkáját is előléptetéssel tudtuk jutalmazni. Ezek a személyi változások is jól érzékeltetik a budapesti iroda fontos szerepét, amely több területen is igazi szakértői központnak számít a régióban” – nyilatkozta Réczicza István a Dentons magyarországi ügyvezető partnere. A Dentons budapesti irodája a közelmúltban már a második egymást követő évben nyerte el az IFLR „National Law Firm of the Year” díját, nem sokkal azelőtt pedig a Dentons megkapta a Chambers Europe Awards „Europe Law Firm of the Year” díját is. További információ: Fehér Gábor Üzletfejlesztési és marketing szakember – Magyarország T: +36 1 488 5200 E: gabor.feher@dentons.com A Dentonsról A Dentons a világ legnagyobb ügyvédi irodájaként biztosít magas minőségű és kiemelkedő értéket képviselő szolgáltatásokat ügyfelei számára világszerte. A Dentons a nemzetközi ügyvédi irodákat rangsoroló Acritas Global Elite Brand Index ranglistáján a vezető irodák között szerepel, elnyerte a BTI Client Service 30 díjat, továbbá elismert üzleti és jogi kiadványok méltatják az ügyfelek kiszolgálásával kapcsolatos innovatív megoldásait, így többek között a Nextlaw Labs és a Nextlaw Global Referral Network létrehozását. A Dentons többközpontú megközelítése, valamint elsőrangú szakemberei révén ügyfelei érdekeinek érvényesítése érdekében kihívások elé állítja a kialakult „status quo”-t az életünk és munkánk színterét képező közösségekben. További információért kérjük, látogasson el a www.dentons.com weboldalra.