Sajtóközlemények

Sajtóközlemények

2023 09 11

Elköltözött a Bird & Bird budapesti irodája

A Bird & Bird nemzetközi ügyvédi iroda budapesti irodája 2023. július végén a város szívében, a Lánchíd pesti oldalán elhelyezkedő ikonikus Roosevelt Irodaházba költözött. A gyönyörűen felújított, történelmi Széchenyi István téren lévő irodából az ügyfelek és a kollégák a Dunára nyíló csodálatos panorámában gyönyörködhetnek.

Halász Bálint, a Bird & Bird budapesti irodájának társvezető partnere elmondta: "A belváros egyik legszebb, legfrekventáltabb helyére való költözés – ami egyébként döntési faktor is volt – egy izgalmas új fejezet kezdetét jelenti. Az új irodát teljes mértékben egyedi igényeinknek megfelelően alakítottuk ki, azzal a céllal, hogy olyan munkakörnyezetet teremtsünk, amely inspirálja az innovatív gondolkodást és a kreativitást, és ahová kollégáink és ügyfeleink egyaránt szívesen jönnek be."

Az új iroda számos kivételes helyi kényelmi szolgáltatást nyújt, kiváló megközelíthetőségi viszonyokkal. Kialakításakor a Bird & Bird az izgalmas építészeti megoldásokkal párosuló modern és ergonomikus belső terekre helyezte a hangsúlyt. A prémium, A+ kategóriás Roosevelt Irodaház korszerű kialakításával, tágas és hívogató közösségi tereivel, prémium minőségű beépített anyagaival tűnik ki, ablakain bőséges természetes fény árad be. Ideális belvárosi elhelyezkedése révén az épület közvetlen környezetében található Szent István Bazilika és a Dunakorzó garantálják az élénk kulturális, gasztronómiai és társasági életet. A szomszédos Gresham-palotával és a Tudományos Akadémiával a különböző évszázadok változatos építészetének egyedülálló együttesét alkotják.

Nanyista László, a Bird & Bird budapesti irodájának társvezető partnere hozzáteszi: "A költözést többek között a budapesti iroda folyamatos növekedése is szükségessé tette, kollégáink létszáma immár meghaladja a 70 főt. A tervezés során nagy hangsúlyt fektettünk az innovációra és a technológiára annak érdekében, hogy az új iroda megfeleljen a mai modern és rugalmas munkamodellnek is."

A Roosevelt Irodaház jelenlegi bérlői többek között a Dr. Rose Magánkórház, valamint a japán Tokio Budapest étterem.

A Bird & Bird izgalmas időszak elé néz az év hátralévő részében is, hiszen a költözés mellett a cég októberben a Királyi Lovardában ünnepli Magyarországon és Közép-Kelet-Európában való fennállásának 15. évfordulóját. A Bird & Bird 2008-ban nyitotta meg magyar, cseh, szlovák és lengyel irodáit. Az esemény remek alkalom lesz a cég fejlődő csapatának, illetve a Bird & Bird folyamatosan növekvő piaci pozíciójának a megünneplésére, valamint a helyi és regionális együttműködés támogatására. Az évforduló alkalmából a Bird & Bird jelentős összeget adományoz a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesületnek (MME), amit az MME madárvédelmi, természetvédelmi és kutatási programjainak támogatására fordítanak majd.

Szabó Pál, a Bird & Bird budapesti irodájának társvezető partnere hozzáteszi: "Köszönetet mondunk ügyfeleinknek, munkatársainknak és barátainknak a cégünk iránti hűségükért, és hogy részesei voltak ennek a hihetetlen utazásnak. Nagyon örülünk, hogy elértük ezt a mérföldkövet, hiszen annyi izgalmas dolog történt az elmúlt 15 évben. Alig várjuk az elkövetkező évtizedek új kihívásait, és hogy ügyfeleinket továbbra is a lehető leghatékonyabb módon tudjuk támogatni.

További információért lépjen velünk kapcsolatba:

Takács Írisz 
 
+36 1 301 8900
irisz.takacs@twobirds.com