Események

Események

Tárgyalástechnikai Tréning II (csak HVCA tagoknak)

HVCA   2023 12 07  

A HVCA Oktatási Bizottsága a Negolab-al együttműködve  december 7-én tartja a második Tárgyalástechnikai workshopot.

Mit fog adni a tréning a második alkalommal?
 
"Van az a helyzet, amikor eldöntöm előre, hogyan fogok nekivágni a tárgyalásnak. Kedvesen, udvariasan de azért határozottan tartva a kézben az irányítást. Aztán az első tíz másodpercben történik valami és már csak az eseményben úszom és még hetek múlva is azon gondolkodom, hogy mit is szúrtam el. Pedig úgy éreztem, hogy felkészültem.
Majd rájövök, csak azt sem tudtam, hogy milyen stratégiára kell felkészülnöm az adott szituációhoz? Mit jelent az, hogy a másik nem függ tőlem és miért tudom azt mondani, hogy ez az üzlet nem követeli meg a bizalmat felek között. Azt sem tudtam, hogy az erőviszonyok miért csak látszólagosak és miért lettem túsz a tárgyalás folyamatában.
Gyere el a következő tárgyalási workshop alkalomra, ahol megmutatom, mit csinálunk a tárgyaslóasztal mellett a különböző függőségi viszonyokban és ebből hogyan lehet jobb eredményeket elérni?
Mutatok majd technikákat és lesz majd elmélet is. De a legtöbbet magadból fogod tanulni a helyzetgyakorlaton keresztül. 2,5 óra nem sok, és talán több kérdéssel távol majd, mint jöttél, de ez lesz a kulcsa az eredményességnek."
Tollas Attila, www.negolab.hu
 

Helyszín: Szecskay Ügyvédi Iroda tárgyalóterem
1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 16-17. 3 emelet

Időpont: 2023. december 7. 17:00-19:30
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Várunk bennteket!
 
REGISZTRÁCIÓ ITT