• Adománygyűjtés
  • Jobb venni egy nagyszerű céget korrekt áron, mint egy korrekt céget nagyszerű áron

Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület

A Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület (MKME) a magántőke és kockázati tőke szektor érdekeit képviseli Magyarországon a tagjai támogatása, valamint a lehető legmagasabb szintű szakmai és etikai mércék betartásának előmozdítása által.

Hírek

2022/05 04

Verseny indult startupoknak az ingatlanos digitalizáció felpörgetéséért

2022 05 04

Mfor

Befejező szakaszához érkezett a Hiventures kockázati tőkecég és a nem régen alapított Proptechzoom nevű vállalat által indított és az ingatlanos szektort mindinkább átható digitalizációs megoldásokról szóló verseny. Összesen 26 ötlet vagy kezdő fázisban lévő cég jelentkezett.

Teljes cikk   

2022/05 03

Szintet lép a régió legaktívabb tőkebefektetője

2022 05 03

Üzletem.hu

Aktív alakítója kíván lenni a hazai startupszcéna ESG-felkészítésének az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures, ennek érdekében mind a portfoliójában szereplő startupok, mind az új befektetések esetében segíteni fogja a felelős és fenntartható értékek kiaknázását. Ezt a témát járja körül az idei Regional Startup and Innovation Day (RSID) is. A régió legnagyobb startup networking eseményét június 2-án rendezik meg.

Teljes cikk   

2022/04 29

A magyar Orca Aerospace bejutott a Startup Világbajnokság döntőjébe

2022 04 29

Prim.hu

A 10 legjobb magyar startup versenyzett a Pegasus Tech Ventures, a POZI.io és a CEU iLAB által szervezett rendezvényen. A rendezők a rangos megmérettetés helyszínéül a CEU budapesti campusát választották

Teljes cikk   

2022/04 20

Rekordösszegű befektetést hajtott végre 2021-ben a Hiventures

2022 04 20

Portfolio.hu

A Hiventures közel 22 milliárd forintot fektetett be vállalkozásokba tavaly, ezzel túlszárnyalta éves célját és megdöntötte saját korábbi rekordját - közölte az MFB Csoporthoz tartozó tőkealap-kezelő

Teljes cikk   

Összes Hírek